Tietoa meistä
Tietoa meistä
Tietoa meistä
Tietoa meistä
Perustettu vuonna 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. on tullut yksi johtavista hitsauskypärän valmistajista Kiinassa. Toimitamme kaikenlaisia ​​silmäsuojaimia hitsausprosesseihin, mukaan lukien hitsauslasit, kiinteävarjoiset hitsauskypärät, sähkökäyttöiset ilmaa puhdistavat hengityssuojaimet ja varusteet jne.
Toistaiseksi meillä on jo noin 20 % maailman markkinaosuudesta, ja valmistamme vuosittain yli 2,000,000 70 XNUMX kypärää palvelemalla asiakkaita yli XNUMX maasta eri puolilta maailmaa.
noin
Olemme saaneet kansainvälisesti tunnustusta innovatiivisesta teknologiastamme, korkeasta laadustamme ja rikkaasta markkinakokemuksestamme. Omistamme ylpeänä riippumaton T&K-tiimi, jossa 20 % työntekijöistämme on teknikoita, jonka avulla voimme tarjota edistynyttä tieteellistä tutkimusta ja jatkuvaa teknologista innovaatiota. Me omistaa yli 30 itsenäistä immateriaalioikeutta ja tuotteemme ovat saavuttaneet alan kansainvälisen edistyneen tason.
Toisin kuin perinteiset kaupan tehtaat, murtamme asiakkaiden ja tehtaiden väliset rajat ja tavoitteenamme on helpottaa liiketoimintaa ja toteuttaa mitä tahansa ideaa hitsauskypäristä.
Mitä palveluita voimme tarjota
Mitä palveluita voimme tarjota
Meillä on rikas tuotantokokemus, ammattitaitoinen myyntitiimi, täydelliset muotit, tuotteiden räätälöinti, yhden luukun palvelu (tuotanto pakkaukseen) ja vahva myynnin jälkeinen tiimi voi tarjota sinulle täydelliset palvelut
Laadunvalvonta
Laadunvalvonta
Suoritamme raaka-aineiden, puolivalmisteiden ja valmiiden tuotteiden laadunvalvonnan valvoaksemme tuotteitamme korkean laadun ylläpitämiseksi

Kuumat kategoriat

kaikki kategoriat